maanantai 18. elokuuta 2014

Läksiäiset


Amerikka tyylillä mennään.
Aamulla heräsin vaivoin ja laittelin ensin itseni valmiiksi, jonka jälkeen menin auttelemaan äippää keittiön puolelle. Tarjolla meillä oli amerikkalaisia herkkuja: kolmioleipiä, hampurilaisia,
juustokakkua, suklaa keksejä, vaahtokarkkeja, Rocky Roadia sekä Key Lime Pie -kakkua. Ja tietysti Coca-Colaa... Kaikki maistuivat niin hyvälle, että loppujen lopuksi housut kiristivät melko lailla....Valitettavasti unohdin ottaa kakuista kuvat ennen kuin ne syötiin... :(

Kuten sanoin melkeinpä kaikki sukulaiset oli kutsuttu käymään, ja ensimmäisenä paikalle kaahailivat ukkini ja setäni. Heidän jälkeensä saapuivat kummitätini miehensä ja heidän kolmen lapsensa kanssa, joilla virtaa riitti.

<--Kuvassa minä ja siskoni takana. Pinkissä paidassa Onni, mekossa Miina sekä herra joka ei tahdo pysyä paidassaan on Karo. =)

Wilma oli onnensa kukkuloilla pitkän odotuksensa jälkeen saadessaan niin paljon rapsutuksia ja huomiota jokaiselta joka saapui.


                        Kuvissa -->
Onni taiteilijana ja Wilma mallina, Wii:n pelaamista sekä Wilman kanssa leikkimistä.

Käymään tulivat myös enoni hänen vaimonsa, mummoni sekä hänen äitinsä eli isomummoni.

<-- Kuvissa
Kummitätini Jonna, enoni Mikko,
hänen vaimonsa Satu sekä mummoni, alimpana isomummoni Helvi.


Päivä sujahti nopeasti ohitse syöden ja juoden. Illalla menimme vielä iskän ja Amalian kanssa elokuviin katsomaan Expendables 3. :)


Toiminnan täyteinen loppu touhukkaalle päivälle =)


Lähtöön enää 2 päivää ja jäljellä enää matkalaukun sulkeminen. Nyt vasta on alkanut hieman jännittämään lähteminen. Sormet ristiin että kaikki tulee menemään hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti