sunnuntai 3. elokuuta 2014

Eka Postaus

Heips


Olen 17-vuotias likka Riihimäeltä joka on lähdössä nyt vaihtoon USA:an vuodeksi 14-15.  Osavaltiona on Michigan joka on Kanadan rajan lähellä ja jossa (Luojan kiitos) on samanlainen ilmasto kuin Suomessakin. :) MI_21616
Itse kaupungin nimi on Bad Axe, joka on melko pieni kaupunki . Sen asukasluku on vain n. 3 000 ihmistä. Eihän Riihimäkikään ole iso paikka mut vertailuna täällä asuu n.30 000 ihmistä… Hieman jännittää miten noin pienessä paikassa tulen pärjäilemään.
Tuleva kouluni on kaupungin ainoa lukio, nimeltään Bad Axe High Scool, jossa opiskelee n.500 opiskelijaa. Ja yllätys, yllätys koulun maskottina on kirves….
Mitä olen nyt jutellut Host-äitini kanssa (ja hänen hyvän ystävänsä joka asuu aivan naapurissa) he vaikuttavat todella ystävällisiltä.
Lennot Amerikkaan päin menevät Amsterdamin kautta josta lennän New Yorkiin ensin muutaman päivän valmennusleirille ja sitten Nykistä eteenpäin ensin Detroitin kentälle josta lennän vielä Freelandin kentälle. Huh! Kauheasti lentoja, enkä ole ikinä joutunut vaihtamaan konetta koko ikäni aikana joten hieman jännittää. Onneksi samalla koneella tulee myös toinen vaihtari New Yorkiin asti :)
Lähtöpäivääni on enää 17 päivää, apua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti