keskiviikko 13. elokuuta 2014

Tällä viikolla...

Meneekö vielä kiinni....?
Ei ole mitään hirveämpää kuin matkalaukun pakkaaminen ja nyt se oli vielä vaikeampaa, koska en tarvinnut vain parin viikon vaatteita ynnä muuta mukaan vaan piti pakata vaatteita jokaiseen vuodenaikaan yhdeksän kuukauden ajalle. Joten, tein pakkauksen kahdessa erässä. Ensin siivosin vaatekaappini ja otin samalla ne vaatteet syrjään jotka halusin ottaa mukaan. Tuloksena oli siisti vaatekaappi ja kauhea kasa vaatteita sängyllä...
Seuraavaksi kävin vaatteet vielä läpi ja siirsin ne itse matkalaukkuun, mutta matkalla sängyltä laukkuun puolet vaatteista tipahti pois :( sekä vaatekaappini muuttui siististä ryötkasaksi, sillä kuka jaksaisi viikata vaatteita laittaessaan niitä takaisin kaappiin..?
No, onneksi vaatteet eivät  täyttäneet vielä puoliakaan laukusta, joten ostoksille nyt ainakin jäi vielä hyvin tilaa :)

Eilen kävin kampaajalla ja lisäsin hieman tummia raitoja valkeaan pehkooni jotta siitä tulisi hieman luonnollisemman näköinen ja melkoisen hyvä tuli. :)

Tänään kävin häiriköimässä vanhalla yläasteellani erittäin vanhan kaverini (vitsi vitsinä ;) ) kanssa. Raskaan häiriköinnin jälkeen päätimme käydä syömässä vielä kiinalaisessa PS. en syö enää mitään. Ikinä.

Tällä viikolla kävimme myös kaupoilla ostamassa / etsimässä tuliaisia viemisiksi. Mutta niistä laitan kuvaa myöhemmin, siltä varalta että joku tätä blogia Usan päässä katsoisi.

Loppuviikolle ohjelmaan jäi huoneen siivoaminen (Jäiks!!) sunnuntain ´läksiäisiä´ varten sekä jos sitä vielä menisi lauantaina hesaan shoppailemaan kavereiden kanssa... :)

                      Tasan viikko lähtööön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti